{"Page":{"HomePage":99,"Search":2,"Account":{"Home":892,"Login":137,"ForgotPassword":133,"Wishlist":896,"OrderHistory":893,"Edit":895,"Register":124,"Shoppingbasket":541},"Basket":{"ShoppingBasket":121,"CheckoutOrder":123,"Payment":128,"OrderReady":140,"BasketMailPageID":623,"BasketMailReturnPageID":624},"CallBack":911,"CustomerService":113,"Newsletter":{"Subscribe":240},"Guarantees":1746,"Brands":1840},"Text":{"Account":{"NoAccount":6},"Basket":{"BasketMailLinkTextID":42,"BasketMailLinkGeneratedTextID":43},"Cookie":76,"checkout.comment.info":78},"Settings":[],"PageLocations":{"HomePage":"\/home\/","Home":"\/mijn-geerdink\/","Login":"\/account\/","ForgotPassword":"\/account\/wachtwoord-vergeten\/","Wishlist":"\/mijn-geerdink\/verlanglijstje\/","OrderHistory":"\/mijn-geerdink\/bestellingen\/","Edit":"\/mijn-geerdink\/gegevens-wijzigen\/","Register":"\/account\/registreren\/","Shoppingbasket":"\/account\/winkelwagen\/","ShoppingBasket":"\/winkelwagen\/","CheckoutOrder":"\/bestellen\/","Payment":"\/bestellen\/afrekenen\/","OrderReady":"\/bestellen\/gereed\/","BasketMailPageID":"\/winkelwagen\/versturen\/","BasketMailReturnPageID":"\/winkelwagen\/verstuurd\/","CallBack":"\/bel-terug\/","CustomerService":"\/klantenservice\/","Subscribe":"\/nieuwsbrief\/","Guarantees":"\/5-jaar-garantie-festool\/","Brands":"\/merken\/"}}

AVG Privacyverklaring Geerdink Group BV
11 mei 2018

Uw privacy is voor Geerdink Group BV van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel www.geerdinkbv.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Geerdink Group BV.
 

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.
Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).
 

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.
We delen gegevens met de volgende partijen, die op maat gesneden advertenties voor ons aanleveren:
www.ijzersterk.nl
 

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer, naw-gegevens en bij het aanmaken van een retourformulier vragen wij u om het bankrekeningnummer op te geven voor een snelle afhandeling en terugbetaling. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Reclame

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:
per e-mail
via social media
U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.
 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).
 

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.
 

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.
 

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.
 

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.
 

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Geerdink Group BV
Dr.Huber Noodtstraat 77
7001 DV Doetinchem
administratie@geerdinkbv.nl
0314 820216

 

 

Website: JDI
{"orderlines":[],"amountOfProducts":0,"deliveryMethodId":1,"countryId":null,"requiredForFreeShipping":50,"shippingCosts":0,"paymentcosts":0,"subtotal":0,"totalProductsPrice":0,"discountOtherProducts":0,"vat":0,"originalVat":0,"total":0,"paymentmethods":[],"userArray":["dfs","DSafsdfsa"],"comment":null,"commentline_1":null,"commentline_2":null,"paymentmethod":null,"generalConditionsAccepted":false}

Winkelwagen

Uw winkelwagen is nog leeg
Korting
Totaal incl. 21% BTW en verzending
Bewerk winkelwagen afrekenen

Inloggen

U heeft geen e-mailadres ingevuld U heeft een ongeldig e-mailadres ingevuld U heeft een ongeldig e-mailadres ingevuld
U heeft geen wachtwoord ingevuld U heeft een ongeldig wachtwoord ingevuld U heeft een te lang wachtwoord ingevuld.
Wachtwoord vergeten

Nog geen account?

Nieuw account aanmaken