Nieuws

Geerdink Nieuws

29 nov., 2023
Om onze nieuwe propositie, namelijk dat Geerdink de sleutelspecialist van Doetinchem en de Achterhoek is, hebben we nieuwe foto's van onze winkel laten maken.
door Marcel Geerdink 04 mrt., 2022
Kluissleutels en klaviersleutels bijmaken met de hoogste precisie bij Geerdink Doetinchem
door Marcel Geerdink 01 mei, 2021
Sleutels frezen met de hoogste precisie!
Sleutelspecialist
15 dec., 2020
Na vele jaren gaat het roer om bij Geerdink aan de Doetinchemse Veemarkt. Het bekende bedrijf is al bijna 75 jaar gevestigd in Doetinchem. Ooit als smederij begonnen in de Dr. Huber Noodtstraat leverde Geerdink de meest uiteenlopende materialen; van bankschroeven en beitels tot kabelhaspels en elektrisch gereedschap Meer dan 6.000 artikelen. Vele jaren kon men zowel online als in de winkel terecht voor de aanschaf van kwaliteitsgereedschappen, accessoires en verbruiksartikelen. Met ingang van 2021 gaat de winkel hiermee stoppen en stapt Geerdink over op een nieuw concept. met behoud van een deel van het bestaande assortiment en specialismen zoals oa. sleutels , sloten en hang & sluitwerk .
07 okt., 2020
Opruiming. Komende maanden hoge kortingen op gereedschap en andere artikelen die uit het assortiment gaan. 
07 okt., 2020
M.i.v. 15 december 2020 stoppen wij met onze webshop. Na lang wikken wegen heb ik besloten de gereedschaptak van mijn bedrijf Geerdink B.V. over te dragen. Zo komt er voor Geerdink B.V. ruimte en tijd om te focussen op de snelgroeiende autosleutel service. Om mijn klanten niet in de steek te laten ben ik op zoek gegaan naar een geschikte partij die onze online activiteiten voor de merken Festool, Fein en Lamello voort kan zetten. Met groot vertrouwen stel ik u daarom voor aan Gereedschappelijk, sinds jaar en dag een zeer professionele online speler op de Nederlandse en Belgische markt als het gaat om professioneel gereedschap. In 2018 zijn zij bovendien officieel Festool, Fein en Lamello dealer geworden. Zij kunnen hierdoor de juiste service bieden en hebben gedegen kennis van deze hoogwaardige machines, accessoires en verbruiksartikelen. De lijnen met de importeurs en fabrikanten zijn kort zodat de leverprogramma's zo actueel mogelijk en deskundig en tegen de juiste prijs kunnen worden aangeboden. Bedankt voor het vertrouwen!  Wil je toch online gereedschap bestellen? Ga dan naar https://www.gereedschappelijk.nl/festool-geerdink/ .
Share by: